Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] кадър бТВДетето го намерих в добро състояние.

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg кадър бТВДетето го намерих в добро състояние.
Коментари Харесай

Горският, намерил Мехмед: Намерих го на пътя в гората. Беше по тениска и гащички, босо

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

кадър бТВ

Детето го открих в положително положение. Седеше на пътя в гората. Аз бях със служебната кола. Слязах, сложих му моето яке. Състоянието му беше положително. Казах му, че ще го заведа при мама и го закарах в полицията. Това описа в ефира на бТВ горският Муртаза Клечов, който през вчерашния ден следобяд откри в гората изгубения 2-годишен Мехмед.

Нямаше обувки. Беше по тениска и гащички. Беше босо, по тази причина си събух чорапите и го обух. Има пострадвания по ръцете и крачетата. Възможно е единствено да е вървяло, разяснява той.

 Детето е добре, коменттира майката на момченцето. 

Лелята изрази вяра, че още през днешния ден фамилията ще може да си вземе детето назад. Благодари на всички институции, които се включиха в търсенето му. 

Семейството е уверено, че поради неприятния път не е допустимо детето единствено да е стигнало толкоз надалеч. Единственият отговор съгласно околните на Мехмед е похищение. 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР